Nördarna diskuterar

Jag och Malin kikade sagan om de två tornen igår, för kanske minst tvåhundrade gången. Det var en typisk nördkväll, med både chips och glass. Men när vi låg där nergosade under Malins fantastiska filt med armnar, stötte vi på ett stort problem. Filmen har kommit till helms klyfta, alverna anländer precis för att hjälpa Rohans ryttare i striden mot Saruman. Då uppstår följande konversation:
-
Ufot, irriteratt: asså det där är så himla onödigt!
Malin, frågande: onödigt?
Ufot: Ja, det är inte så i boken, då kommer typ bara Elronds söner!
Malin: Men, han kanske bara har jävligt många söner? han är ju faktiskt minst 3000 år gammal..
-
Jag trodde jag skulle dö, så mycket skrattade jag. Vi är sjuka och Elrond är en riktig hingst.
-



Life's good

Nej, jag ligger inte och steker på en alldeles vit sandstrand, med 28 grader varmt vatten ett stenkast bort. Jag är inte superrik och har råd med all möjlig, underbar skit. Jag har inte någon fantastisk pojkvän att gosa in mig hos. Jag är inget innebandyproffs.
-
Men det skiter jag i totalt, för livet är jävligt fantastiskt ändå. Vill ni veta anledningen? Enkelt, jag har de bästa vännerna du kan tänka dig. Människor som jag älskar och som älskar mig. Det kan faktiskt inte bli mycket bättre.

Lite dåliga bilder

Ser ni högen mer russin som jag va tvungen att peta ut från muslin? Det är fan mer russin än innehåll, inte okej!
-

Världens sötaste godisnamn. Så fint.
-

Julpakets/packnings-stök. Mitt rum efter två dagar hos Mormor och Morfar..
-

Väldigt fin isskulptur utanför Hv71s arena. Riktigt vacker måste jag säga.
-
Jag är mobbad i min familj. Alla dricker coola utom jag.. Kanske är adopterad? Eller så är jag en alien kanske?
-

Sista bilden, ett pepperkakshjärta från fina Malin. Så fint.

Åka bil, åka bil, åka biiil

Idag ska jag sitta i en liten bil, trängandes med två bröder i baksätet, i MINST 5 timmar, troligen ännu mer.. Suck. Känns inte speciellt lockande. Men jag får räkna bilar eller vägskyltar så kommer det säkert gå jättefort.
-
Hade ju då varit liite mer chill om vi ägt denna bil, faktiskt.

När jag går i mina gula skor.

Jag var inne på Nilson idag och kikade skor när en vacker syn uppenbarade sig framför mina ögon. Ja, de verkligen lös där de stod på skohyllan. Det jag såg var ett par knallgula Converse. Självklart har jag sett dessa guldkorn förut. men inte riktigt sett deras skönhet, men idag kallade de verkligen på mig. Det skulle vara så coolt att äga dem, så tror det får bli vårens skoköp!
-
Kolla bara, visst är de fina?

Stressad

Det är för lite som händer, jag vilar för mycket. 50 mil bort från alla vänner står livet stilla, vilket är exakt det jag längtat efter de senaste panikstressveckorna i skolan. Men nu när vilan äntligen är här, klarar jag inte av den. Att ta det lugnt och dega är inte en av ufots starkare sidor. Nej jag vill vara mitt i smeten där allting händer, med de fina vännerna skrattande runt omkring mig. Jag blir stressad att inget göra, ska bli skönt att komma hem till alla imorgon. Fy helvete, har aldrig saknat mina vänner såhär mycket.
-

Ufots "träna bort allt jävla julgodis"-tips

Eftersom julen spenderas hos mormor och morfar har det ätits KOLOSSALT mycket fika och julgodis. Tror seriöst inte att det gått mer än en timme mellan fikapauserna. Och i detta nu planeras kvällens efterrätt, helt sjukt. Men jag gillart.
-
Denna juldiet har lätt till att ett väldigt vanligt I-landsproblem har uppstått, nämligen känslan av att väga 200 kg. Denna känsla, som förhoppningsvis inte är mer än en känsla, bekämpas bäst genom denna metod:
-
Tråkiga, men fungerande tips - Ufots egna tolkning
-
1. Träna hårt - mellandags shopping
2. Styrketräning - Bära massvis med tunga shoppingpåsar
3. Konditionsträning - Powerwalk mellan affärerna
-
Följ valfri metod, håll tummarna för att du når önskat resultat och shoppa hårt. Det ska jag göra i alla fall. Lycka till!

Finis Milis

Fina mila ska fixa min blogg, så den blir vacker och så att jag slipper skämmas över denna mesdesign. Underbart snuttan, tack!
-
Sen över till någonting annat om också ska bli nytt, nämligen min frisyr. Det korta ska bli kortare. Det mörka ska bli mörkare. Det coola coolare. Det snygga snyggare. Ja, det ska bli jävligt hett helt enkelt.
-
Har hittat några förslag som jag ska försöka slå ihop till en enda, vacker, häxblandning av hår. Tror det kmmer bli grymt.
Nr 1. Ruffs
-

Nr 2. Alecia Moores coola, blonda ruffs
-

Nr 3. Trots att hon är läskig och ful, är frisyren galet snygg. Är sugen.
-

Nr 4. Snygga Carina Berg har ju finaste frisyren, men det gäller att passa i det. Hmm
-

Nr 5. Lite längre, men fortfarande jävligt cool.

Dags för nästa förbud

Jag är en sådan person som överanvänder, och då menar jag verkligen ÖVERanvänder, smilisar. De överdrivet användbara gubbarna, som så snyggt visar vad jag menar,  ploppar in i nästan varje mening. Pinsamt. Det har nästan blivit en tvångstanke, rädslan att mottagaren skulle bli sur om den glada meningen inte avslutas med en D-gubbe, är för stor, det är inte värt risken.
-
Men jag har nu beslutat att det har gått för långt, jag ska sätta ett stopp för det INNAN det går helt över styr. Fast jag är rädd att det redan är allt försent. Det kommer i vilket fall som helst inte bli lätt, men jag ska kämpa, nu ska ufot mogna.
Eller kanske inte, ihihihi. xD :D :) :P ;) =)

Lördags tankar

Lördagen den 26/12 klockan 21:16 kom min blogglust, helt oväntat, tillbaks. Efter snart två månaders uppehåll kände jag återigen skrivarsuget i fingrarna. Eller nej, inte i fingrarna, de har lösnaglar och vill inte trycka ner en enda tangent till, men i huvudet finns lusten. Så bajs på att jag inte har tid, nu jävlar ska Ufot blogga igen!
Julsingel som man är, behöver man lite ögongodis!

RSS 2.0